Aranyélet – Második évad

Alig több mint 6 hét múlva, november 6-án visszatér az utóbbi évek kritikailag legelismertebb sorozata, az Aranyélet.
A 2. évadban folytatódik a Miklósi család kálváriája, akik ezúttal sem szabadulnak egykönnyen a mutyi és az ügyeskedés világából, ám ezúttal már sokkal nagyobb a tét, mint eddig. Az izgalmas, akciódús, moziélményt ígérő folytatásban megismerhetjük még főhőseink fiatal énjeit, akiken keresztül bepillantást nyerhetünk a rendszerváltás körüli Magyarország életébe.

ARANYÉLET – Második évad
A Miklósi család tagjai szembenéznek a múlt kísérteteivel
*
Miklósiéknak újra a semmiből kell elindulniuk. Vagy talán még mélyebbről, hiszen kísérti őket a múlt, és nem halogathatják tovább a szembenézést egykori döntéseik következményeivel. Vajon a család kitart az igazán nehéz időkben is?
*
A sorozat nagysikerű első évadában megismert Miklósi család sokáig látszólag luxuskörülmények közt élte mindennapjait, amit valójában a családfő kisebb-nagyobb stiklijeiből tartottak fenn. Ám amikor Attila elhatározta, hogy a továbbiakban tisztességesen szeretne élni, minden a feje tetejére állt. Kiderült, hogy mindenki másképp képzeli el a jövőt, és a család teljesen szétesett.
A második évadban Miklósiéknak újra a semmiből kell elindulniuk. Vagy talán még annál is mélyebbről, ugyanis mindegyiküket kísérti a múlt, és nem halogathatják tovább a szembenézést döntéseik következményeivel. Miért határozott Attila úgy annak idején, hogy feladja a tisztességes életet és van-e még esélye a tiszta lappal való újrakezdésre? Milyen árat hajlandó Janka megfizetni az életkörülményeik fenntartásáért? Kitörölhető-e a gyerekek fejéből a korábbi szülői minta, vagy Márk és Mira számára már elképzelhetetlen, hogy normális tinédzserek legyenek?
A Miklósi család tagjainak az új évadban minden eddiginél súlyosabb problémákkal kell megküzdeniük. Attila életében felbukkan egy rég halottnak hitt barát, akiről hamar kiderül, hogy nem az, akinek látszik. Janka továbbra sem képes tisztelni jó útra tért férjét, így ezúttal visszafordíthatatlan lépésre szánja el magát. Márk saját bizniszbe kezd, de könnyelműen túl nagykockázatot vállal. Mira megtalálja és rögtön el is veszíti a szerelmet, amit drasztikus eszközökkel próbál feldolgozni.
Hogyan lehetséges együtt élni a bűneinkkel, és mit kezdünk a felelősséggel? A Miklósi család történetén keresztül feltárul a rendszerváltás utáni Magyarország lehetőségekben gazdag világa, majd az azt követő csalódás és az újrakezdés útjai.

Megjegyzések