A legnagyobb sztárokkal „dupláz” a Paramount Channel

gy sztár – két film november végéig minden csütörtökön

Október utolsó hetétől egészen november végéig különleges műsorblokkal erősít csütörtökönként a Paramount Channel: egy-egy színésztől egymás után két legendás alkotást is vetít a népszerű filmcsatorna. Kevin Costner, Chuck Norris, Robert De Niro, Jean-Claude Van Damme, illetve Ben Stiller rajongói is „duplán” élvezhetik kedvenc színészeik alakításait minden csütörtökön.

Október 27-től egészen november 24-ig izgalmas meglepetéssel várja a nézőket a Paramount Channel, ugyanis minden csütörtöki estén egy-egy népszerű színész alkotásait vetíti „duplázva” a csatorna, vagyis egymást követik majd a hollywoodi sztárok sikerfilmjei. Elsőként, október 27-én két Kevin Costner-klasszikust láthatnak a rajongók. 18.00 órától a Robin Hood, a tolvajok fejedelme című kalandfilmmel veszi kezdetét a különleges műsorblokk, amelyben a gazdagoktól tolvajoló, majd a szegényeken segítő főszereplőt alakítja Costner, 21.00 órától pedig a Milliókért a pokolba című akció-vígjátékban találkozhatnak vele a nézők, amelyben kirabol egy szállodát társával, akit Kurt Russell alakít, ám utána fordítva sül el a tervük
Nem vagyunk mi angyalok
November 3-án a pofonosztó Chuck Norris rajongói szórakozhatnak egymás után kétszer kedvenc igazságosztó harcosukon: 18.50-től a Tűzjáró című filmben indul azték kincsek nyomába, hogy meggazdagodjon, 21.00 órától pedig a Tomboló terror című klasszikus akciófilmben veszi fel a harcot egy nemzetközi terrorszervezettel, hogy megvédje Amerikát a pusztulástól. November 10-én Robert De Niro alakításaival folytatódik a „duplázás”: elsőként a Nem vagyunk mi angyalok című vígjátékkal kezdődik az este 18.50-től, amelyben Sean Pennel együtt alakítanak szökevényeket, akik papnak álcázzák magukat és így keverednek nem mindennapi balhékba. Utána pedig az Éjszakai rohanás következik: ebben Jack Walsh fejvadász bőrébe bújik, akinek egyetlen dolga, hogy Los Angelesbe vigyen egy kézre kerített maffiózót, ám nehezebb út vár rá, mint hinné.
Chuck Norris
November 17-én még a többi csütörtöknél is különlegesebb este vár Jean-Claude Van Damme-rajongóira, hiszen a filmcsatorna „triplázni” fog, vagyis három olyan filmmel is gondoskodik a nézők adrenalin-beviteléről, amelyben a belga származású akcióhős játssza a főszerepet. 19.00 órától a Börtöncsapda rendőreként találkozhatnak vele a rajongók: ebben a színész egy fegyház erőszakkal teli világában vív ki tiszteletet magának harcművészetének köszönhetően, 21.00 órától pedig a Véres játék című filmben alakít könyörtelen harcost, aki a ringben győzi le ellenfeleit. Végül, 22.55-től az apokalipszis utáni, távoli jövőben válik utcai igazságosztóvá a Cyborg – A robotnő című akciódús sci-fiben.

November 24-én Ben Stiller komédiáival zárul a különleges, csütörtöki műsorblokk: elsőként 19.15-től Drew Barrymore-ral együtt alakítanak fiatal párt a Jószomszédi Iszony című vígjátékban, akik beköltöznek álmaik otthonába, ám a szomszéd néni fokozatosan pokollá teszi az életüket. Végül 21.00 órától a Starsky és Hutch című klasszikussal ér véget mind a komikusnak szentelt csütörtökeste, mind a novemberi „duplázás”: ebben színésztársával, Owen Wilsonnal együtt alakítanak hóbortos zsaru-párost, akik őrült kalandokba keverednek egy nyomozás során.

A legnagyobb sztárok legnépszerűbb filmjeivel „dupláz” a Paramount Channel október 27-től november 24-ig, minden csütörtökön:

Október 27.: Kevin Costner – Robin Hood, a tolvajok fejedelme és Milliókért a pokolba

November 3.: Chuck Norris – Tűzjáró és Tomboló terror

November 10.: Robert De Niro – Nem vagyunk mi angyalok és Éjszakai rohanás

November 17.: Jean-Claude Van Damme – Börtöncsapda, Véres játék és Cyborg – a robotnő

November 24.: Ben Stiller – Jószomszédi iszony és Starsky és Hutch

Megjegyzések