Indul az Aranyélet hétvége

Elérkezett az idő, amire minden sorozatkedvelő várt: most vasárnap, november 6-án folytatódik az HBO nagysikerű saját gyártású sorozata, az Aranyélet.

Először is szeretném figyelmetekbe ajánlani az Aranyélet 27 perces werk filmjét, amely most REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜL megtekinthető az HBO GO-n. A videóban a főszereplők és az alkotók mesélnek részletesebben arról, hogyan készítették a moziélményt nyújtó második évadot.

November 6-án HBO GO-n első epizód regisztráció nélkül, a második rész pedig a regisztrációval rendelkezők számára is megtekinthető lesz! Az első rész HBO GO linkje itt.
(Az HBO GO egy epizóddal mindig megelőzi a lineáris csatornát, így az utolsó, 8. epizód már december 18-án látható lesz ezen a platformon, míg TV-ben december 25-én érkezik az évadzáró)

Továbbá jó hír a Telekom előfizetők számára, hogy az operátor a hétvégén (november 5. szombat 6 órától – november 7. hétfő reggel 6 óráig)  kódolatlanul elérhetővé teszi az HBO3-as csatornát, ahol szombaton 21 órától az Aranyélet első évados maratonnalvasárnap 20 órától pedig az új évad első epizódjával találkozhatnak a nézők.


VIDEÓK
Trailerek, teaserek, forgatott promo videók

Werk

Aranyélet II. - Helyszínek és díszlet

QUIMBY - Tükrök olcsón hivatalos videóklip
Megjegyzések