Francia vígjátékokkal nevettet szerda esténként a Paramount Channel

A franciák különösképp értenek a romantikához, de vajon ahhoz is van érzékük, hogy mosolyt csaljanak az arcunkra? Nos, ez decemberben kiderül a Paramount Channel műsorán, ugyanis szerda esténként 21.00 órától a francia vígjátékok veszik át a főszerepet olyan sikeres színészekkel, mint Jean Reno és Sophie Marceau.

A szerelem bárhol ránk találhat, akár egy párizsi repülőtéren is. Rose (Juliette Binoche) és Félix (Jean Reno) megismerkedése közel sem mondható mindennapinak: már első alkalommal legféltettebb titkaikat osztják meg egymással abban a hitben, hogy többé úgysem találkoznak. Viszont ahogy a mondás tartja „kicsi a világ”, és a Félix és Rose szereplőit ismét összehozza sors.

A francia komédiasorozat folytatásában Stephane Margelle (Jean-Paul Belmondo) igazán hűséges férjnek tűnik, de hamar kiderül, hogy egy igazi szoknyapecér. A Kellemes húsvéti napokat! című filmben Julie (Sophie Marceau) lesz az, aki elcsavarja a főszereplő fejét. Sokáig azonban a feleség előtt sem marad rejtve a románc, és, hogy a férj kihúzza magát a csávából, azt hazudja, hogy szeretője a lánya. Mi lesz ennek a vége? A minőségi filmeket sugárzó Paramount Channel műsorán december 14-én kiderül.


A szerdai francia vígjátékok sorából a Lakótársat keresünk sem maradhat ki. Ezúttal Spanyolországba utazunk Xavier (Romain Duris) társaságában, aki nem csak a nyelvet sajátítja el egy új állás reményében, de számos baráttal is megismerkedik, miközben még a szerelem is rátalál.

A tematikus szerdák a Paramount Channel műsorán az Isten nagy, én kicsi vagyok romantikus alkotással zárul. Michèle (Audrey Tautou) vígan éli a párizsi fiatalok fényűző életét, de egy friss szakítást követően úgy érzi, hogy élete romokban hever. A huszonéves kulcsfigura végül egyre inkább elmélyül a vallásokban, mígnem egy nap megismerkedik leendőbeli szerelmével.

Decemberben szerdánként szórakoztató francia vígjátékokkal várja a nézőket a Paramount Channel, a Viacom csoport filmcsatornája


December 07. 21.00 Félix és Rose (Décalage Horaire)
December 14.  21.00 Kellemes húsvéti napokat! (Joyeuses Paques)
December 21. 21.00 Lakótársat keresünk (Auberge Espagnole)
December 28. 21.00 Isten nagy, én kicsi vagyok (Dieu est grand, je suis toute petite)       

Megjegyzések