Tabu / Tom Hardy új sorozata exkluzívan az HBO GO-n

Kezdjük is az évet egy remek sorozattal! Tom Hardy a Birmingham Bandája (Peaky Blinders) és az Elit alakulat után új sorozattal tér vissza a tévék és a VOD világába.

Tabu – Az Oscar-díjra jelölt Tom Hardy sorozata január 8-tól az HBO GO-n
Tabu

Napjaink egyik legnagyobb sztárja, Tom Hardy (Mad Max – A harag napja, Legenda, A visszatérő) az apjával, Chips Hardy-val karöltve, Ridley Scott (Blade Runner 2049, Alien: Covenant) és Steven Knight (Peaky Blinders, Locke, Szövetségesek) produceri felügyelete alatt sorozat formájában valósította meg régóta dédelgetett ötletét.
Tom Hardy- Tabu

Az 1800-as évek elején játszódó történet James Keziah Delaneyről szól, aki bejárta a világot és utazása örökre megváltoztatta életét. Otthon már halottnak hitték, amikor Afrikából visszatér Londonba, és átveszi apja tönkrement hajózási vállalatát. Szeretné talpra állítani, de hamarosan szembe találja magát a nagyhatalmú Kelet-indiai Társasággal és rövidesen kiderül, hogy családi hagyatékát összeesküvések, árulások, gyilkosságok és sötét családi titkok övezik.
A 8 részes minisorozat főbb szerepeiben Tom Hardy mellett olyan nagyszerű színészek tűnnek fel, mint Jonathan Pryce (Trónok harca),Michael Kelly (Kártyavár) vagy Oona Chaplin (Trónok harca).
 A sorozat január 8-tól, vasárnaptól exkluzívan az HBO GO-n, feliratosan lesz látható.

Megjegyzések