2017. májusi Pro Video DVD/BD megjelenések


A Csodanő (különleges kiadás) - megjelenés: 2017.05.17
BÁTOR HERCEGNŐ, LEGYŐZHETETLEN HARCOS, LEGENDÁS SZUPERHŐS

Themüszkira titokzatos szigetén él egy büszke amazonokból álló törzs, távol a férfiak korrupt világától. De egy árulást követően Arész, a háború istene megszökik, és az amazon Diana hercegnőnek rejtekét elhagyva el kell őt kapnia, mielőtt káoszba és pusztulásba taszítja a világot. Steve Trevor, a talpraesett repülőgép pilóta segítségével Diana az Egyesült Államokig üldözi Arészt, ahol aztán olyan összecsapásra kerül sor, amihez foghatót az emberiség még soha nem tapasztalt. Ezzel a különleges kiadással tiszteleghetsz te is a hercegnő előtt, akiből a világ legnagyobb szuperhősnője lett. Keresd A Csodanő rajzfilmet DVD-n!

KÜLÖNLEGES EXTRÁK (magyar felirattal):
       Mi kell a Csodanőséghez?
       A csodanő: Egy felforgató álom
       A csodanő: A mítosz lánya
       Audiokommentár a film kreatív csapatával (eredeti nyelven)
       Bepillantás a DC Univerzum következő animációs filmjébe, a Batman és Harley Quinnbe

Tini Titánok: A Júdás szerződés - megjelenés: 2017.05.24
Merülj el még jobban a DC UNIVERZUMBAN, viharfelhők gyülekeznek a felszín alatt!
Csillagfény vezetésével a Tini Titánok – GézengúzRavenKék BogárRobin és a nemrég visszatért Éjszárny – mindig is sikerrel vették fel a harcot a gonoszok ellen. Könnyen lehet azonban, hogy a csapat legújabb tagja, Terra érkezésével ez meg fog változni. Közben Vér Testvér, az ősi gonosz is megjelent a színen, és Halálcsapás is megint valami rosszban sántikál. A Tini Titánok kénytelenek megküzdeni velük, no meg szembenézni önmagukkal is ahhoz, hogy győzedelmeskedjenek a gonoszság felett ebben a fordulatokkal és árulásokkal teli, kalandos történetben. Keresd DVD-n!
EXTRA (magyar felirattal):
       Bepillantás a DC Univerzum új, Batman és Harley Quinn című animációs filmjébe
       Bepillantás a Superman/Batman: Közellenségek című animációs filmbe (eredeti nyelven)
       Bepillantás az Igazság Ligája: A Villám paradoxon című animációs filmbe

 Nincs bocsánat (átdolgozott változat) - megjelenés: 2017.05.24
„Eastwood legjobb filmje, valamint az elmúlt 20 év legjobb westernje.” – Mike Clark, USA TODAY
Nincs bocsánat egy modern klasszikus, amely „mindent magába foglal, amit a westernnel kapcsolatban érzek” – nyilatkozta Clint Eastwood rendező/főszereplő a Los Angeles Timesnak. Rendezését az Amerikai Filmintézet beválogatta minden idők 100 legjobb amerikai filmje közé, 1992-ben 4 Oscar©-díjat nyert, méghozzá a legjobb film, rendezés, férfi mellékszereplő (Gene Hackman) és vágás (Joel Cox) kategóriájában. A kortalan mesterműben Eastwood és Morgan Freeman olyan egykori törvényenkívüliek bőrébe bújnak, akik még egyszer utoljára fegyvert ragadnak, hogy begyűjtsenek egy vérdíjat. Richard Harris egy bukásra ítélt bérgyilkost, Gene Hackman pedig a törvény emberét alakítja, akinek ugyan megnyerő a modora, de valójában rémületesen kegyetlen. A Nincs bocsánat „egy örökérvényű western” (Kenneth Turan, Los Angeles Times). Keresd 4K UHD-n és Blu-rayTM-en!
EXTRÁK:
       Audiokommentár Eastwood életrajzi írója, Richard Schickel közreműködésével
       4 dokumentumfilm:
Minden a ravasz meghúzásán múlik
Eastwood és Tsai: Így készült a Nincs bocsánat
Eastwood, a sztár
Eastwood Eastwoodról
       Egy klasszikus Marverick-epizód: Párbaj alkonyatkor
       Előzetes

Préda – 1. évad - megjelenés: 2017.05.31
MINDEN FÉRFI ÖLNI TUDNA VALAMIÉRT
Préda Mac Conway történetét meséli el, aki 1972-ben arra tér haza Vietnamból memphisi otthonába, hogy egykori szerettei nem törődnek vele, a közvélemény pedig megveti őt. Miközben a háború démonaival próbál megbirkózni, Conway a gyilkosságok és korrupció mindent átszövő hálójában találja magát, melyből aligha lehet szabadulni... Keresd DVD-n!
EXTRÁK:
Ásd bele magad a Prédába, a Cinemax legújabb, akciódús drámasorozatába! Közel 3 órányi extra, többek között a színfalak mögött készült interjúkaudiokommentárokvideoklipekexkluzív kimaradt jelenetek, valamint izgalmas összeállítások segítségével fedezd fel Conway múltját és a vietnami háború korszakát!

Megjegyzések