Toleranciára nevel a Nickelodeon különleges hercegnője

Nella, a hercegnő lovag július 22-én debütál a gyerekcsatornán


A hercegnők jóságosak és hűek alattvalóikhoz, míg a lovagok bátrak és erősek. A 8 éves Nella egyszerre mindkettő – olyan uralkodói tulajdonságokkal bír, mint a kegyelem és az együttérzés, ugyanakkor lovagként nem riad vissza a tűzokádó sárkányoktól sem. A főleg óvodás és kisiskolás korosztály számára készült Nella, a hercegnő lovag július 22-én startol a Nickelodeon műsorán, a kicsiket toleranciára, szociális érzékenységre és magabiztosságra nevelve.


Vadonatúj animációs sorozattal lepi meg a kis tévénézőket a Nickelodeon gyerekcsatorna. A főként óvódás és kisiskolás korosztály számára készült animációs sorozat főhőse, Nella átlép a tradicionális szerepeken, hiszen királysága védelme érdekében képes bájos hercegnőből vakmerő lovaggá alakulni. Elbűvölő egyszarvúja, rettenthetetlen barátja, Sir Garret és az ő megbízható paripája társaságában hősies harcok árán mentik meg az arra rászorulókat.

Az öntudatos úri hölgy megalkotói számos sikeres iskola-előkészítő animációs sorozattal büszkélkedhetnek már, többek között a Dóra, a felfedező is hozzájuk köthető. A példamutató animációs sorozatból a Nick Jr. mobilapplikáció játékot is készített, ahol a kicsiknek lehetőségük van kipróbálni milyen is egy hercegnő lovag élete – bejárhatják az egész királyságot Nellával, miközben segíthetnek neki visszajuttatni a békésen szundikáló sárkányokat otthonukba.

Nella, a hercegnő lovag július 22-én 08.00 órától a Nickelodeon műsorán!

Megjegyzések