A Tripla kilences megjelenik Blu-rayen is

Tripla kilences - Blu-ray

A DVD megjelenést követően a Tripla kilences című, sztárszereposztású John Hillcoat film Blu-ray változata is forgalmazásra kerül, a megjelenés tervezett dátuma: október 21.

Tripla kilences - film szinopszisa

BD: Tripla kilences (Triple 9) – megjelenés dátuma: október 21.
Egy korrupt zsarukból és bűnözőkből álló csapat tagjait (Chiwetel Ejiofor, Anthony Mackie, Clifton Collins, Jr., Aaron Paul és Norman Reedus) megzsarolja legutóbbi munkaadójuk: Irina (Kate Winslet) az orosz maffiavezér addig nem fizeti ki őket, amíg végre nem hajtanak egy újabb, lehetetlennek tűnő rablást. A bandának egyedül akkor van esélye, ha sikerül elcsalniuk a város összes zsaruját arról a környékről, ahol le akarnak csapni. A terv szerint  kinyírnak egy rendőrt, így a kollégák mind odasereglenek majd a 999-es jelzésre – ez a kód arra az esetre, ha az áldozat egy közülük. A kiszemelt csali Chris Allen (Casey Affleck), akinek nagybátyja, Jeffrey Allen nyomozó (Woody Harrelson) épp forró nyomon jár a banda leleplezésében.
John Hillcoat (Az ajánlatAz útFékezhetetlen) parádés szereposztású, akciódús új filmje a kapzsiság, a bosszú és az átverések aljas utcáira kalauzolja nézőit.

Megjegyzések