BIZTOSAN KITŰNNEK A TÖMEGBŐL A TLC CSATORNA ÓRIÁSNŐI

ÓRIÁSNŐK
ÚJ ÉVAD A TLC MŰSORÁN
PREMIER: OKTÓBER 25. KEDD, 21:00

A TLC sorozatában olyan nőket ismerhetünk meg, akik átlagosnak nem mondható méreteik miatt különleges kihívásokkal kénytelenek szembenézni mindennapi életükben. Kövessék nyomon hat különösen magas nő történetét, akik – méreteikhez illően – átlagon felüli bátorsággal veszik az élet apróbb akadályait: a ruházkodást vagy a szakmai kihívásokat, és a komolyabb feladatokat is, mint például a párkeresés.


Alacsonyabb nők gyakran panaszkodnak, ha nem látják a mozivásznat az előttük ülőtől, vagy, hogy sok helyzetben csak magassarkú cipőt hordhatnak. Abba talán még soha nem gondoltunk bele, hogy az ezzel pont ellentétes élethelyzetben lévő nőknek legalább ugyanennyi – ha nem több – kihívással kell szembenéziük. A TLC műsorának új évadában hat különösen magas nővel ismerkedhetünk meg, akiknek sokszor a teljesen hétköznapi dolgok megoldása is erőpróba. Ott van például a frissen összeházasodott pár, a 201 cm-es Haleigh és 173 cm-es férj, Bryan. Ráadásul egy kis méretű garzonlakásban. Hogyan boldogulnak nap mint nap?

Vagy Katja és Julie, a magasságukat tekintve közel fél méteres különbséggel (206 és 157 cm). A 206 cm-es Lindsay bármilyen akadályba ütközik is a termete miatt, nem hajlandó lemondani színészi ambícióiról.

De nem csak Lindsay az, aki makacsul ragaszkodik a boldogságához: a műsorban bemutatott nők mindegyike példaértékű szemlélettel viszonyul átlagosnak nem nevezhető helyzetéhez. A második évad első része október 25-én, kedden 21:00-kor debütál a csatornán.

Megjegyzések