DVD, BD Bontonfilm októberi megjelenés

2016. OKTÓBER 1. DVD megjelenés

Po és az Őrjöngő Ötös visszatér ebben a szórakoztató, a közönség és a kritika által is méltatott családi filmben! Amikor Po eljut a barátságos és lomha pandák falujába, harcost kell faragnia belőlük, hogy megküzdjenek Kajjal, a természetfeletti gonosszal, aki a kungfu elpusztítására tör.

2016. OKTÓBER 7. DVD, BD megjelenés


Clavius (DVD)
Lebilincselő bibliai történet Jézus feltámadásáról – egy hitetlen szemén keresztül bemutatva. Claviust (Joseph Fiennes), a nagyhatalmú római hadvezért és szárnysegédjét, Luciust (Tom Felton) bízzák meg azzal, hogy rájöjjenek, mi történt Jézus (Cliff Curtis) testével a keresztrefeszítés utáni hetekben. Ha ugyanis nem veszik elejét a híreszteléseknek, amelyek a feltámadt Megváltóról szólnak, Jeruzsálem népe fellázad.
Sötét erdő (DVD)
Amikor Jess eltűnik az öngyilkosok erdejeként is emlegetett japán Aokigahara mélyén, ikertestvére, Sara (Natalie Dormer – a Trónok harcaMargaeryje) azonnal a keresésére indul. Ösztönei és nővérével való természetfeletti kapcsolata vezeti egyre mélyebbre és mélyebbre a nyomasztó erdőben, ahol hátborzongató szellemek és meggyötört lelkek kísér(t)ik minden mozdulatát, az út végén pedig súlyos döntést kell hoznia: magát menti meg vagy Jesst.
Tripla kilences (DVD)
Egy korrupt zsarukból és bűnözőkből álló csapat tagjait (Chiwetel Ejiofor, Anthony Mackie, Clifton Collins, Jr., Aaron Paul és Norman Reedus) megzsarolja legutóbbi munkaadójuk: Irina (Kate Winslet) az orosz maffiavezér addig nem fizeti ki őket, amíg végre nem hajtanak egy újabb, lehetetlennek tűnő rablást. A bandának egyedül akkor van esélye, ha sikerül elcsalniuk a város összes zsaruját arról a környékről, ahol le akarnak csapni. A terv szerint  kinyírnak egy rendőrt, így a kollégák mind odasereglenek majd a 999-es jelzésre – ez a kód arra az esetre, ha az áldozat egy közülük. A kiszemelt csali Chris Allen (Casey Affleck), akinek nagybátyja, Jeffrey Allen nyomozó (Woody Harrelson) épp forró nyomon jár a banda leleplezésében.
John Hillcoat (Az ajánlatAz útFékezhetetlen) parádés szereposztású, akciódús új filmje a kapzsiság, a bosszú és az átverések aljas utcáira kalauzolja nézőit.
X-Men: Apokalipszis (DVD, BD, 3DBD+2DBD, steelbook)
A sors ismét úgy akarja, hogy X Professzor (James McAvoy), Magneto (Michael Fassbender) és Mistique (az Oscar®-díjas* Jennifer Lawrence) útjai keresztezzék egymást. Több ezer év után ugyanis felébred Apokalipszis (Oscar Isaac), az első és leghatalmasabb mutáns, aki undorral konstatálja, hogy a Földet az emberek uralják. Félelmetes erejével meg akarja tisztítani a bolygót, hogy új világrendet hozzon létre. Küldetése sikerének érdekében elindul, hogy összegyűjtse négy segédjét: egyikük Magneto lesz, aki Lengyelországban bujkálva próbált normális életet élni. X Professzor iskolájában is véget ér az átmeneti nyugalom: a háborúban senki nem maradhat semleges, a tehetséges diákokon múlik az emberiség sorsa.
X-Men: Az eredeti trilógia (steelbook)
A kívülállók izgalmakban és fordulatokban bővelkedő történetei az eredeti trilógia filmjeivel indulnak, amelyekben a szuperhősöket olyan szupersztárok keltik életre, mint Hugh Jackman, Halle Berry, Patrick Stewart és Ian McKellen. Az első rész az X-MEN – A KÍVÜLÁLLÓK, amelyben számkivetett mutánsok egy csoportja egy speciális iskolában próbálja megtanulni, hogyan bánjon természetfeletti képességeivel. A folytatás az X-MEN 2., amelyben hőseink kénytelenek legádázabb ellenségeikkel szövetséget kötni, ha nem akarják, hogy a mutánsokat lesöpörjék a föld színéről. A trilógia zárófilmje az X-MEN – AZ ELLENÁLLÁS VÉGE, amelyben a genetikai mutáció „gyógyítására” kifejlesztett szérum miatt szabadulnak el az indulatok.

X-Men: Az előzmény trilógia (steelbook)
A kívülállók evolúciója az előzményfilmekkel veszi kezdetét, amelyekben a szuperhősöket olyan szupersztárok keltik életre, mint Hugh Jackman, Jennifer Lawrence, James McAvoy és Michael Fassbender. A gyűjtemény nyitó darabja az X-MEN – AZ ELSŐK, amelyben tanúi lehetünk a mutánscsapat összeállásának, valamint Charles Xavier és Erik Lensherr korai barátságának. A második film az X-MEN – AZ ELJÖVENDŐ MÚLT NAPJAI, amelyben az eredeti X-men trilógia karakterei fognak össze fiatalkori önmagukkal, hogy a múltat megváltoztatva megmentsék a jövőt. A trilógia zárófilmje az X-MEN – APOKALIPSZIS, amelyben minden idők leghatalmasabb mutánsa több évezred után felébred, és el akarja pusztítani a bolygót.

2016. OKTÓBER 21. DVD, BD megjelenés

A gimiben mindenki által szekált lúzeréből veszedelmes CIA-ügynök lett: Bob  (Dwayne Johnson) az osztálytalálkozón azt állítja, épp egy szigorúan titkos eseten dolgozik, és a suli egykori nagymenőjétől, Calvintől (Kevin Hart) kér segítséget, aki manapság szürke könyvelőként sírja vissza a dicső diák éveket. Mire a megfontolt aktakukac rájön, mibe mászott bele, már túl késő visszakozni – az új barát egyre mélyebbre rángatja a lövöldözések és átverések világába, ahol annyiféle módon nyiffanhat ki, hogy azt már ő sem tudja számon tartani. 


Pénzes cápa (DVD, BD)
Lee Gates (George Clooney) műsorvezető és Patty Fenn adásrendező (Julia Roberts) együtt készítik a Money Monster című gazdasági bulvárműsort. Egy átlagosnak induló napon a pénzügyi tévéshow-ból pillanatok alatt túszdráma lesz, amikor egy kétségbeesett fiatal srác ront be a stúdió ajtaján, fegyverrel a kezében. Kyle (Jack O’Connell) mindenét elveszítette Lee tanácsát követve, ezért élő adásban kényszerít rá a showmanre egy robbanószerekkel ellátott mellényt, kárpótlást követelve. A patthelyzet milliókat szegez a tévé elé: Patty és Lee versenyt futnak az idővel, miközben egyre több szennyes titok derül ki a Kyle-t csődbe taszító cégről. 

Lekapcsolva (DVD)
Billy Wyatt (Emory Cohen – Brooklyn) ígéretes fiatal srác, de zűrös múltja miatt a Burnsville javítóintézetbe kerül. A fiú igyekszik feltalálni magát a helyen, és ügyesen lavírozni a veszélyes lakótársak és a létesítmény kegyetlen munkatársai között, miközben nem csak azt tanulja meg, hogyan inspiráljon másokat, de egy fontos igazságra is rájön saját magával kapcsolatban.
Lekapcsolva egy érzékeny film, tele erőteljes alakításokkal. Emory Cohen, John Leguizamo és Mike Epps mellett a két, Oscar-díjra® jelölt színész, William H. Macy* és Felicity Huffman** is lenyűgözően játszik.
Ősök gyűrűje: Final Fantasy XV (DVD, BD)
Lucis varázslatos királyságának ősidők óta birtokában van a mágikus kristály, de Niflheim fenyegető birodalma kész bármit megtenni, hogy megszerezze azt. Regis (Sean Bean), Lucis királya egy elit csapatot jelöl ki, melynek tagjait különleges erővel ruházza fel: Nyx (Aaron Paul) és a többiek feladata királyuk és a főváros, Insomnia védelme. Eközben a birodalom félelmetes túlerejével ultimátumot igyekszik rákényszeríteni ellenfelére. Úgy tűnik, semmi nem állíthatja meg őket alattomos, világuralmi terveik véghezvitelében – kivéve Nyxet és csapatát.

FINAL FANTASY® XV – Készülj az izgalmas és látványos kalandfilmmel a várva várt játékra!
Warcraft: A kezdetek (DVD, BD, kétféle steelbook: egy BD és egy 3DBD+2DBD)
Azeroth békés birodalma a háború szélére sodródik, civilizációjuk egy félelmetes megszálló fajjal néz szembe: ork harcosok menekülnek haldokló otthonukból, hogy új hazát foglaljanak maguknak. Amikor megnyílik az átjáró a két világ között, az egyik seregre pusztítás, a másikra megsemmisülés vár. A szemben álló felek hőseinek összeütközése fogja eldönteni a családjuk, népük, hazájuk sorsát. Így kezdődik a látványos eposz hatalomról és áldozathozatalról, amelyben a háborúnak sok arca van, és mindenki harcol valamiért.





Megjegyzések