Szemtől szemben a legveszedelmesebb ragadozókkal - Premier az Animal Planet műsorán

EGYÜTT A LEGVESZEDELMESEBB RAGADOZÓKKAL


JOEL LAMBERT: RAGADOZÓK TESTKÖZELBŐL: OKTÓBER 14. PÉNTEK, 20:05
CSAK AZ ANIMAL PLANET MŰSORÁN

Vajon milyen érzés lehet szemtől szemben állni a Föld legveszélyesebb ragadozóival? Az Animal Planet sorozatában az egykori Navy SEAL kommandós, Joel Lambert egyedi gyártású járművével a világ legkülönbözőbb tájain tűnik fel, és kerül hihetetlen közelségbe veszedelmes fenevadakkal, hogy hiánypótló kísérleteket végezzen. De azt is megtudhatjuk, hogyan viseli egy volt tengerészgyalogos, hogy vadászból üldözötté váljon.  A Joel Lambert: Ragadozók testközelből első epizódja október 14-én, 20:05-kor érkezik.


A nézők a műsorban a világ legkülönfélébb tájait ismerhetik meg a zambiai bozótostól kezdve a Jeges-tenger fagyott pusztaságán át a Jóreménység foka körüli, cápákkal teli vizekig. Joel Lambert és kutatócsoportja egy átlátszó, nagyon erős üvegből készült mobillaboratóriumot használ az állatok tanulmányozásához. 24 órát töltenek el benne oroszlánok, hiénák, jegesmedvék és cápák társaságában, ezalatt pedig olyan tudományos kísérleteket végeznek el, amelyeket a vadon élő állatoknál másképpen nem lehetne. Megmérik többek között a harapásuk erejét.
A sorozat első részében a kutatócsoport Kelet-Zambiába utazik felkutatni Afrika legnagyobb ragadozóit, az oroszlánokat. Ezt követően a foltos hiénákat tanulmányozzák, és a csapatot meglepetésként éri a falka intelligenciája. Majd az Északi-sarkon erednek a jegesmedvék nyomába. Speciális berendezéseikkel képesek rögzíteni az állatok lenyűgöző viselkedését és képességeit. Vajon miben rejlik a ragadozók ereje? És vajon hogyan viseli egy volt tengerészgyalogos, ha vadászból üldözötté válik?

JOEL LAMBERT: RAGADOZÓK TESTKÖZELBŐL: OKTÓBER 14. PÉNTEK, 20:05

Megjegyzések