2016. decemberi Pro Video DVD/BD/ 4K UHD Blu-ray megjelenések

"Sorozatokból nem lesz hiány, december elején érkezik a tavaly debütáló Rejtjelek első évada. Karácsonyi meglepetésként pedig újabb 4K UHD Blu-rayTM filmek!


A Trónok harca kedvelői a teljes hatodik évadot DVD-n most három különleges címeres borítóval is megtalálhatják!
Középfölde rajongóknak ebben a hónapban is nagyszerű hírekkel szolgálhatunk: November végén A Gyűrűk Ura filmek várva-várt BŐVÍTETT VÁLTOZATAI megtalálhatóak lesznek Blu-rayTM-en is!" Pro Video

Trónok harca 6. évad – Különleges borítókkal Megjelenés: 2016.11.16
„HOZZA MINDAZT AZ ERŐT ÉS SZENVEDÉLYT, AMIT A RAJONGÓK VÁRTAK” – Los Angeles Times
A Trónok harca teljes hatodik évada három különböző borítóval is megtalálható, a Lannister-ház, a Greyjoy-ház és a Targaryen-ház címereivel! Keresd DVD-n a különböző változatokat!
AZ HBO TÖRTÉNETÉNEK LEGNÉZETTEBB SOROZATA, a világméretű jelenségként körbeünnepelt Trónok harcatovábbra is töretlen népszerűségnek örvend. Azok, akik Westeros és Essos viharos eseményeit túlélték, most megpróbálják összeszedni magukat, hogy továbbmeneteljenek elkerülhetetlen végzetük felé. Kedves ismerőseink és ellenségeink új szövetségeket kötnek, hogy megnöveljék a túlélés esélyeit, míg új szereplők is megjelennek, hogy szerte a világban kibillentsék a hatalom egyensúlyát.
EXTRA:
       BEPILLANTÁS A FATTYAK CSATÁJA FORGATÁSÁBA
       18 ÓRA A PAINT HALL STÚDIÓBAN
       ÚJRA FELÉPÍTENI A DOTHRAKI VILÁGOT 
       AUDIOKOMMENTÁROK 
       KIMARADT JELENETEK

A Gyűrűk Ura filmek bővített változatai végre Blu-rayTM –en is! Megjelenés: 2016.11.30
A Gyűrűk Ura: A gyűrű szövetsége - Bővített Kiadás Blu-rayTM
Frodó hősies útjának kezdete elképesztő HD-minőségben, magyar szinkronnal!
4 audiokommentár a rendező, a forgatókönyvírók, a stáb és a szereplők részvételével  – több mint 30 közreműködővel. Többek között Peter Jackson, Fran Walsh, Philippa Boyens, Richard Taylor, Andrew Lesnie, Howard Shore, Jim Rygiel, Randy Cook, és Elijah Wood, Ian McKellen, Liv Tyler, Sean Astin, John Rhys-Davies, Billy Boyd, Dominic Monaghan, Orlando Bloom, Christopher Lee, Sean Bean részvételével.

A Gyűrűk Ura: A két torony  - Bővített Kiadás Blu-rayTM
A Gyűrűhordozó küldetése folytatódik elképesztő HD-minőségben, magyar felirattal!
4 audiokommentár a rendező, a forgatókönyvírók, a stáb és a szereplők részvételével  – több mint 30 közreműködővel. Többek között Peter Jackson, Fran Walsh, Philippa Boyens, Barrie M. Osborne, Richard Taylor, Andrew Lesnie, Howard Shore, Jim Rygiel, Joe Letteri, és Elijah Wood, Sean Astin, John Rhys-Davies, Billy Boyd, Dominic Monaghan, Orlando Bloom, Christopher Lee, Sean Bean, Miranda Otto, Brad Dourif, Andy Serkis, Bernard Hill és mások részvételével.

A Gyűrűk Ura: A király visszatér  - Bővített Kiadás Blu-rayTM
A Középföldéért vívott utolsó háború elképesztő HD-minőségben igazi királyi ajándékként tündököl. Magyar felirattal!
4 audiokommentár a rendező, a forgatókönyvírók, a stáb és a szereplők részvételével  – több mint 30 közreműködővel. Többek között Peter Jackson, Fran Walsh, Philippa Boyens, Barrie M. Osborne, Richard Taylor, Andrew Lesnie, Howard Shore, Jim Rygiel, Joe Letteri, és Elijah Wood, Sean Astin, John Rhys-Davies, Billy Boyd, Dominic Monaghan, Orlando Bloom, Christopher Lee, Sean Bean, Miranda Otto, Brad Dourif, Andy Serkis, Bernard Hill és mások részvételével.

Ne hagyd ki legújabb 4K UHD Blu-rayTM kiadásainkat!
Argo Akció – Keresd 4K UHD Blu-rayTM-en! Megjelenés: 2016.12.07
„FESZÜLTSÉGTŐL SZIKRÁZÓ, MEGHÖKKENTŐEN EREDETI THRILLER, MELYET A VALÓSÁG ÍRT.” – Owen Gleiberman, ENTERTAINMENT WEEKLY
EXTRÁK (magyar felirattal):
       Kép a képben: A szemtanúk emlékei – A túlélők történeteiben megelevenedik a forradalmi Irán káosza
       Menekülés Teheránból: Ott voltunk –  Jimmy Carter elnök, Tony Mendez és a valódi menekültek felidézik embert próbáló élményeiket
       Az Argo-akció: Tökéletes hitelesség – Ben Affleck elmeséli, hogyan keltette életre az 1979-es iráni túszválság világát
       Az Argo-akció: A CIA és Hollywood kapcsolata – Tony Mendez volt CIA-ügynök és Ben Affleck rendező feltárják a kamu film titkait, amit Hollywood egésze igazinak hitt
       Szökés Iránból: A Hollywood-kártya – Izgalmas bepillantás abba, milyen kockázatot vállalt a kanadai kormány a legközelebbi szomszédjai elbújtatása érdekében
       AUDIOKOMMENTÁR

Nagymenők – Keresd 4K UHD Blu-rayTM-en! Megjelenés: 2016.12.07
„A VALAHA KÉSZÜLT LEGJOBB GENGSZTERFILM.” - Roger Ebert, CHICAGO SUN-TIMES
A Nicholas Pileggi dokumentumregénye alapján készült Nagymenők egyetlen más filmhez sem foghatóan mesél a bűnözésről. Martin Scorsese rendezését a New York-i, a Los Angeles-i és a Nemzeti Kritikusok Köre 1990 legjobb filmjének választotta, továbbá felkerült az Amerikai Filmintézet 100 legjobb amerikai filmjét tartalmazó listájára is. A minden pillanatában lenyűgöző alakításokat kínáló filmben Ray LiottaRobert De NiroLorraine Bracco és Paul Sorvino mindnyájan nagyszerűen játszanak, de Joe Pesci volt az, aki hazavihette a legjobb férfi epizódszereplőnek járó Oscar®-díjat*. A Nagymenők „rendkívül szenvedélyes, eszes és stílusos”, és vitathatatlan, hogy egy igazi „amerikai klasszikus” (Peter Travers, Rolling Stone).
EXTRÁK:  Két audiokommentár: A szereplők és a készítők, Rabló-pandúr

Legenda vagyok – Keresd 4K UHD Blu-rayTM-en! Megjelenés: 2016.12.07
„ELKÉPESZTŐEN IZGALMAS!” – Pete Hammond, MAXIM
Az utolsó ember a Földön nincs egyedül. Will Smith alakítja az apokalipszis egyetlen túlélőjét ebben a nagyszabású, kirobbanóan izgalmas akciófilmben, amely a kihalt Manhattan utcáin játszódik. Egy megállíthatatlan és gyógyíthatatlan vírus kiirtotta New York City és talán a Föld teljes lakosságát. Robert Neville (Smith), a katonai víruskutató azonban valamiért immúnis a járványra, és egyedüli emberként él a hatalmas metropoliszban, ahol napfényre érzékeny, fertőzött mutánsok rejtőznek a sötétben… Neville-t figyelik… várják, hogy végzetes hibát kövessen el. Az emberiség utolsó reményeként Neville-t csupán egyetlen dolog élteti: hogy saját vérét felhasználva megtalálja az ellenszert. De tudja, hogy az ellenség túlerőben van, és hogy az idő rohamosan fogy…
A termék két lemezt tartalmaz: a 4K UHD Blu-rayTM lemezen a film moziváltozata, a Blu-rayTM lemezen a film mozi- és alternatív változatai találhatóak!

Rejtjelek 1. évad Megjelenés: 2016.12.07
„Egy enigmába burkolózó, titokba csomagolt rejtély – és mindenki a megoldást keresi.” – Zach Seemayer, ENTERTAINMENT TONIGHT ONLINE

Egy titokzatos, névtelen nőt találnak meztelenül a Time Square-en, akinek nem csupán az emlékei hiányoznak, de tetőtől talpig tele van tetoválásokkal. Ki lehet ő? Ki tetoválta így össze? És milyen kapcsolat fűzi Kurt Weller, FBI ügynökhöz, kinek nevét a hátára tetoválták? Ahogy Weller is csapata – a háborús veterán Edgar Reade, a titkolózó Tasha Zapata, a technikai guru Patterson és Mayfair igazgatóhelyettes – elkezdik megfejteni a nő tetoválásait, úgy merülnek egyre mélyebbre a halálos titkokkal és összeesküvésekkel teli alvilágba, ahol minden sarkon veszély ólálkodik. A névnélküli nő pedig meglepő új képességekről tesz tanúbizonyságot, miközben Weller azon kapja magát, hogy egyre közelebb kerül hozzá. Az első évad mind a 23 epizódja magas fordulatszámon pörög, és észbontó titkokat tár fel egy olyan globális összeesküvésről, amely az egész világot felforgatja, és melynek középpontjában a tetovált nő áll. Keresd a teljes első évadot DVD-n!

EXTRÁK:
       8 vadonatúj kisfilm
       Audiokommentár az első részhez
       Kimaradt jelenetek
       Bakiparádé

Elfújta a szél – Blu-rayTM Megjelenés: 2016.12.07
„A filmipar egy kimagasló sarokköve.” – Roger Ebert, CHICAGO SUN TIMES
Az amerikai polgárháború idején játszódó romantikus történet középpontjában egy déli ültetvényes lánya, a gyönyörű Scarlett O’Hara áll. A lány halálosan beleszeret a szomszéd ültetvényes legidősebb fiába, Ashleybe, aki azonban Scarlett melegszívű és jóságos unokatestvérét választja. A szenvedélyes és mindenre elszánt birtokosnő azonban nem képes ezt elfogadni. A viszonzatlan szerelem kínjai egész életén át elkísérik. És mikor már úgy tűnik, hogy a meghiúsult álmai miatt számítóvá, keserűvé vált Scarlett végleg egyedül marad, a lány életében felbukkan egy férfi, Rhett Butler, akiben Scarlett végre méltó ellenfélre talál. A szerelmi történet hátterében pedig ott dübörög az amerikai polgárháború, Észak és Dél könyörtelen csatája, amely minden szereplő életét gyökeresen megváltoztatja. Keresd mostantól Blu-rayTM-en is!
EXTRÁK (eredeti nyelven):
       Rudy Behlmer audiókommentárja

Megjegyzések