Aranyláz Alaszkában 7. évad: Január 12-től, csütörtökönként 21:00-kor

ARANYLÁZ ALASZKÁBAN 7. ÉVAD: JANUÁR 12-TŐL,
CSÜTÖRTÖKÖNKÉNT 21:00-KOR
CSAK A DISCOVERY CHANNEL MŰSORÁN
Az aranybányászat kockázatos vállalkozás, elég egy rossz mozdulat és dollármilliókba kerülhet a csapatnak. Egy újabb téli olvadás után Klondike-ban a bányászok a még több arany reményében még nagyobb kockázatokat vállalnak. De nem minden hazárdjáték végződik óriási nyereséggel. Az Aranyláz Alaszkában sorozat új évada döbbenetes fordulatokkal és eddig soha nem látott mennyiségű arannyal tér vissza január 12-én a Discovery Channel műsorára.  A hetedik évadban a csapat mindent kockára tesz, amikor ismét észak felé veszik az irányt. Útjukat Yukon zord vidékére heves indulatok kísérik és hihetetlen mértékű versengés alakul ki a csapatok között a legtöbb aranyért folytatott küzdelemben. Az új kihívásokkal, az új berendezésekkel és a hatalmi viszonyok átrendeződésével tarkított epizódok igazán izgalmas pillanatokat ígérnek a nézőknek.
Arany
A 21 éves bányász, Parker Schnabel egy rekordokat döntő szezon után tér vissza. Szomorú kezdés ez számára, miután elveszítette szeretett nagyapját és mentorát, John Schnabelt. Parker vezetői képességeit mindennél jobban próbára teszi az, ahogyan az életében bekövetezett változásokat próbálja kezelni és irányítani. Ebben az évben a saját történelmének legnagyobb beruházását hajtja végre megrendelve egy 600 000 dollár értékű személyre szabott aranymosó berendezést. Vajon ez elég lesz-e, hogy legyőzze legnagyobb riválisát Todd Hoffmant? Új ausztrál barátnője, Ashley Yule társaságban egy rendkívüli évad vár Parkerre, akinek terve, hogy eddigi legnagyobb profitjára tegyen szert.
Aranyláz Alaszkában

Mindeközben Todd Hoffman élete legnagyobb kockázatát vállalja azzal, hogy elhagyja Klondike-ot és Oregonba helyezi át székhelyét. Todd hatalmas aranyrögöket remél a magasan fekvő High Bar bányában. Ez egy merész lépés, de Todd annyira magabiztos, hogy 5 000 uncia aranyat tűzött ki célul, ami 2 000 unciával több eddigi legjobb eredményénél. Az első oregoni eredmények láttán Todd azon tűnődik, hogy óriásit hibázott-e. Lehet, hogy ez az szezon a Hoffmann legénység végét jelenti?
A legendás Klondike bányász Tony Beets, más néven “A Viking” egy újabb beruházással tér vissza, 2 millió dollárt invesztál egy hatalmas kotrógép felújításába. Tavaly őrültnek gondolták, amikor az első antik markológépét megszerezte, de Tony ismételten megkísérli a lehetetlent. Előtte azonban még a 75 éve magára hagyott vasgépezet 150 mérföldes folyómenti szállításáról kell gondoskodnia. Aranybányász birodalmának építéséhez szüksége lesz a családjára is, de Kevin, Tony fia már az aranymosás első napjaiban apja tűzvonalába kerül.
Aranyláz Alaszkában előzetes

Megjegyzések