MINDENKI – Oscar-díjra jelölt magyar film január 27-től az HBO GO-n

2017-ben újból van okunk izgulni a február 27-én megrendezésre kerülő Oscar gálán. Deák Kristóf Mindenki (Sing) című filmje a legjobb élőszereplős rövidfilm kategóriában küzd meg az arany szoborért!
A filmet eredetileg március 4-én mutatta volna be a Cinemax csatorna, ám az Oscar-jelölés (89. OSCAR 2017 – Jelöltek teljes listája) miatt előrébb hoztuk a premiert, így a nagyszerű alkotás már január 27-tőlpéntektől megtekinthető az HBO GO-n! A további tévés premierekről később küldünk információt.

A film itt tekinthető meg: https://goo.gl/nCuNcb
Budapest a múlt század kilencvenes éveinek elején. A tízéves Zsófi új iskolába kerül. Az új suliban kezdetben minden idegen és furcsa a kislány számára. Szerencsére Zsófi hamarosan összebarátkozik Lizával, aki a legnépszerűbb lány az osztályban, és bekerül az iskola híres gyermekkórusába. A kórust Erika néni vezeti, akiről kiderül, nem is olyan kedves, mint amilyennek elsőre látszik, szereti megszégyeníteni a gyerekeket. A két lány összefog egymással, és szembeszáll Erika nénivel.
A főbb szerepekben Szamosi Zsófia (Terápia, Martfűi rém), Gáspárfalvi Dorka és Hais Dorottya. A film zeneszerzője Balázs Ádám, aki olyan filmeknek és sorozatoknak szerezte a zenéjét, mint a Terápia, az Utóélet vagy a román HBO saját gyártású sorozata, Az árnyak (Umbre).

Megjegyzések