KRYPTON - Exkluzív premier az HBO GO-n

AKCIÓDÚS KÉPREGÉNYADAPTÁCIÓ ÉRKEZIK MÁRCIUS 29-ÉN AZ HBO GO-RA

Az HBO-n és az HBO GO-n lesz látható a SyFy legújabb sci-fi/akciósorozata, a KRYPTON, amely a DC Comics legendás szuperhősének eddig el nem mondott történetét dolgozza fel.
A történet két generációval Superman szülőbolygójának pusztulása előtt játszódik, és az Acélember nagyapjának, Seg-Elnek (Cameron Cuffe) az életét követi nyomon. Mikor a Krypton vezetésén zavarodottság lett úrra, Seg-El találkozik a földi időutazóval, Adam Strange-vel (Shaun Sipos), aki figyelmezteti, hogy nincs sok ideje megmenteni szeretett világát a káosztól és a pusztulástól. Ennek tudatában mindent elkövet, hogy tetteivel visszaállítsa családja, az El-ház becsületét, megmentse szeretteit és megvédje örökségét – a sorsot, amely a legnagyobb szuperhős születéséhez vezet.

A sorozat első évadában megismerhetjük Seg-El felemelkedését egy jogfosztott, reménytelen életből a hőssé, aki nagy hatással lesz unokája jövőjére. Adam Strange érkezésével kezdetét veszi a fantasztikus kaland, amelyben a szupergonosz Agykeselyű (Blake Ritson) mindent megtesz, hogy megváltoztassa a múltat és ezzel megakadályozza a Krypton utolsó fiának születését.
A szériát Jerry Siegel és Joe Shuster által megálmodott DC karakter alapján David S. Goyer (Az acélember, Batman Superman ellen – Az igazság hajnala és A sötét lovag trilógia) és Cameron Welsh (Ash vs. Evil Dead, Constantine, The Last Ship, Australia’s Home and Away) produceri közreműködésével jött létre. A további szerepekben, Georgina Campbell (Broadchurch), Elliot Cowan (Da Vinci démonai), Ann Ogbomo (Z világháború), Aaron Pierre (Prime Suspect 1973), Rasmus Hardiker (Király!), Wallis Day (Will) és Ian McElhinney (Trónok harca)
A 10 részes első évad március 29-én dupla epizóddal, magyar felirattal indul az HBO GO-n. A további epizódok az amerikai premierrel egyidőben, hetente érkeznek.
A szinkronos premier június 19-én lesz az HBO csatornáin.

Megjegyzések