Kincsvadászok a kígyók szigetén

EZERNYI MÉRGESKÍGYÓ KÖZÖTT VADÁSZNAK A KINCSRE

KINCSVADÁSZOK A KÍGYÓK SZIGETÉN PREMIER: DECEMBER 27-TŐL,
KEDDEN 21:00-KOR
CSAK A DISCOVERY CHANNEL MŰSORÁN
Maga Indiana Jones sem csöppenhetne különb kalandba, mint a Kincsvadászok a kígyók szigetén című Discovery Channel-sorozat szereplői. Mesés kincs, mérgeskígyók és az értékes leletet védő rejtélyek várják a nem hétköznapi kalandok nézőit. A sorozat legújabb epizódja december 27-én érkezik a Discovery Channel Magyarország műsorára.


Az inkák aranya felfedezők tucatjainak keltette már fel az érdeklődését a történelem során. Valaki sikerrel járt és mesés gazdagság lett a jutalma, mások a dzsungelben lelték halálukat, elfeledve. A Discovery Channel sorozata most visszatér Brazíliába, hogy a vakmerő felfedezők folytathassák az inkák legendás elveszett aranyának, a „Szentháromság Kincsének” felkutatását egy kígyóktól hemzsegő szigeten. Ezt pedig szó szerint kell érteni, mert a távoli szigeten több ezer mérges vipera les áldozatára, ami érthető módon nehezíti a nyugodt kincskeresést. Ráadásul a felfedezőknek a kincs védelmét szolgáló bonyolult matematikai feladványokat és rejtvényeket is meg kell oldaniuk, ugyanazokat, amelyekkel elődeik is próbálkoztak.


Mindenekelőtt azonban acélidegekre van szükségük, mert a világ egyik legveszélyesebb helyén járva egyetlen óvatlan lépés akár az életükbe is kerülhet. Sikerül-e közelebb kerülniük életük legnagyobb felfedezéséhez?

Kincsvadászok a kígyók szigetén előzetes


Megjegyzések