AZ ÚJ TWIN PEAKS-SOROZAT MÁJUS 22-ÉTŐL LESZ LÁTHATÓ, KIZÁRÓLAG AZ HBO CSATORNÁKON ÉS AZ HBO GO-N

A Showtime 18 részes, egyévados exkluzív sorozata kétórás premierrel indul


Az új TWIN PEAKS írói és producerei az eredeti sorozat alkotói és executive producerei, David Lynch és Mark Frost voltak, az executive producer Sabrina S. Sutherland, a teljes évadot David Lynch rendezte. A sorozat kizárólag az HBO csatornákon és az HBO GO-n lesz látható Lengyelországban, Romániában, Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Bulgáriában, Moldovában, Szlovéniában, Horvátországban, Szerbiában, Koszovóban, Montenegróban, Macedóniában és Bosznia-Hercegovinában május 22-étől.


Minden idők egyik legforradalmibb és legnagyobb hatású sorozata huszonöt évvel azután folytatódik a Showtime-on, hogy Amerika egyik különös, északnyugati városkájának lakóit ledöbbentette a gimnáziumi szépségkirálynő, Laura Palmer borzalmas meggyilkolása.

A várva várt új TWIN PEAKS-sorozatban számos szereplő visszatér az eredetiből, köztük Kyle MacLachlan is Dale Cooper FBI-ügynök szerepében, mellettük pedig több új szereplőt is köszönthetünk majd.

A TWIN PEAKS tizennyolc hatvanperces részből áll, kizárólag az HBO csatornáin és az HBO GO-n lesz látható május 22-étől. Az eredeti első és második évad május 1-től szintén elérhető lesz az HBO csatornáin és az HBO GO-n.


Az HBO Europe-ról

Az HBO Europe szolgáltatja az HBO és a Cinemax lineáris televíziócsatornákat, az HBO GO-t és az HBO On Demand-ot operátor partnerein keresztül Lengyelországban, Romániában, Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Bulgáriában, Moldovában, Szlovéniában, Horvátországban, Szerbiában, Koszovóban, Montenegróban, Macedóniában és Bosznia-Hercegovinában. Az HBO Nordic „A sorozatok otthona”, amely prémium előfizetéses VOD-szolgáltatást nyújt közvetlenül, illetve operátor partnerein keresztül a fogyasztóknak Svédországban, Norvégiában, Finnországban és Dániában.

Megjegyzések